EN NL

Stedelijk Museum Amsterdam

Het Stedelijk Museum in Amsterdam is één van de meer bekendere musea in Nederland. De afgelopen zeven jaar is het museum beperkt open geweest voor het grote publiek. In de afgelopen zeven jaar is het museum onderworpen aan bouwwerkzaamheden. Een groot gedeelte van de collectie was in deze jaren niet toonbaar voor haar bewonderaars.

Een combinatie van hedendaagse en moderne kunst

Het museum kan worden gekenmerkt als een combinatie van hedendaagse en moderne kunst. Na een bezoek aan het Stedelijk Museum moet de menigte geïnformeerd en geïnspireerd zijn. Een mengeling van lokale, nationale en internationale kunst moet hiertoe bijdragen. Het publiek heeft de recente jaren kunnen genieten van 'The Temporary Stedelijk 1', deze attractie bestond uit kunst, die afkomstig was van de vaste collectie en nieuwe moderne kunst.

Het Stedelijk Museum bezoeken?

Je kunt op elke dag het museum bezoeken, behalve op maandag. Het Stedelijk Museum in Amsterdam is geopend vanaf 10:00 uur in de ochtend en sluit haar deuren om 17:00 uur in de middag. Op donderdag kun je tot en met 22:00 uur 's avonds het museum bezoeken. De toegangsprijs voor volwassenen is €10,00.

Terug naar Nederland museumland